Over mij

Yvonne van Buren Yvon Image SteenwijkIk ben Yvonne van Buren en ik woon aan de rand van Steenwijk, waar ik een mooie studio heb om mensen te ontvangen, die graag een kleding- kleur- of make-up advies willen hebben of hulp bij het afvallen door gezonde voeding.

In een gezellige sfeer waar iedereen zich al gauw thuis voelt, wil ik je laten zien wat je  allemaal met kleuren kunt doen om je  natuurlijke schoonheid te accentueren. Het gaat er bij mij niet om of mensen volgens wereldse normen mooi, lelijk, knap, aantrekkelijk of als een filmster ogen, omdat ik vind dat ieder mens mooi en waardevol is.

Ik versta de kunst om mensen handvatten  en adviezen te geven hoe hun aantrekkelijkheden nog meer tot uiting kunnen komen. Als je  bijvoorbeeld meer inzicht krijgt in welke kledingstukken het mooist bij je lichaamsvormen passen en welke kleuren je het meest recht doen en  hoe jij je make-up je  het beste aan kunt brengen, dan geeft je dat  meer zelfvertrouwen.

Zelf ben ik jarenlang in het bedrijfsleven werkzaam geweest. In mijn carrière in de interieur- en meubelbranche heeft kleur altijd een belangrijke rol gespeeld.

Ik heb dit dan ook met heel veel plezier gedaan maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn droom in het beroep Image Consultant werkelijkheid te laten worden. Ik besloot hiervoor een opleiding te gaan volgen bij  het  met een Cedeo erkenning  bekroonde opleidingscentrum ‘Art of Image’ in Valkenswaard.  De opleiding die uit drie aparte modules bestond, heb ik met succes mogen afronden.

Ook kan ik u als gediplomeerd Voedingsdeskundige en Gewichtsconsulent helpen als u wilt afvallen of meer wilt weten over gezonde voeding.

Ik houd ervan om met mensen bezig te zijn, ze te bemoedigen en te laten zien en te ervaren hoe mooi en waardevol ze zijn.

Mijn standpunt is dat ieder mens mooi en waardevol is en dat ieder mens gezien en gehoord mag worden. Door de wereld wordt op vele manieren naar de mens gekeken en lang niet altijd positief. Mensen hebben al snel een oordeel klaar en dat is vaak gebaseerd op uiterlijkheden. De mensen zijn als mooi geschapen bloemen. Door omstandigheden kan de kleur er wat af zijn, kunnen er misschien wat bladeren zijn verdord, of ze hebben wat andere grond nodig om weer op te kunnen bloeien. Een klein beetje vers water of andere verzorging kan ook al wonderen doen. De ene bloem heeft weer iets anders nodig dan een andere om weer te kunnen stralen. En ik wil graag in een ontspannen en gezellige sfeer met jou gaan ontdekken hoe je met mijn werkwijzen en adviezen een nog stralender bloem kunt worden. Ik vind het fijn om met mensen te werken en ze bewust te maken van de effecten van de juiste kleur en kledingstijl en om samen de balans te vinden tussen innerlijk en uiterlijk.  Ik neem je mee in het spel van het accentueren en camoufleren. Hierbij zijn persoonlijke aandacht, kwaliteit en respect in een vertrouwde sfeer voor mij vanzelfsprekend.

Als je na het bekijken van deze website nog vragen hebt dan nodig ik je van harte uit om  contact met mij op te nemen.